TRAINING

RISICOANALYSE EN Q-SAFE

 

DOEL

Het doel van deze training is om kennis en vaardigheden over het uitvoeren van risicoanalyses van processen bij te brengen, zodat u daarna snel en efficiënt aan de slag kunt.

 

DOELGROEP

De training is bedoeld voor leidinggevenden en kwaliteitsfunctionarissen die meer uit hun risicoanalyses en prestatie-metingen willen halen en Q-safe hierbij willen gebruiken.

 

PROGRAMMA

Het uitvoeren van risicoanalyses van processen is niet meer weg te denken uit een kwaliteitsmanagementsysteem. In de training Risicoanalyse en Q-safe leren de deelnemers hoe zij risicoanalyses kunnen uitvoeren en vastleggen.

In de training wordt uitleg gegeven over de verschillende methodes voor risicoanalyse en over het verschil tussen prospectieve en retrospectieve analyses. Het scoren van risico’s, het benoemen van oorzaken, het formuleren van verbetermaatregelen en het meten van prestatie-indicatoren komen aan bod.


U oefent in de training op laptops met de Q-link module Q-safe voor het uitvoeren en vastleggen van risicoanalyses.


EFFECT EN RESULTAAT

  • Inzicht in de normeisen t.a.v. risicoanalyse
  • Handvatten en tips voor het uitvoeren van een risicoanalyse
  • Risicoanalyses omzetten in verbeteracties
  • Prestatie-indicatoren formuleren om effect van verbeteracties inzichtelijk te maken
  • Gebruik van Q-link module Q-safe

 

KOSTEN

€ 300,- per persoon (exclusief BTW). Indien u met meerdere personen van dezelfde organisatie deelneemt, krijgt u 10% korting. Inclusief trainingsmateriaal, koffie/thee en lunch.


CONTACT

Bent u geïnteresseerd in deelname? Laat het ons weten via het inschrijfformulier en wij nemen dan contact met u op.

 

Tevens bieden wij de mogelijkheid om de cursus op locatie te verzorgen waarbij het programma op uw wensen wordt afgestemd.

Cursusaanbod
Samen met LENS business software hebben wij ons cursusaanbod uitgebreid om u nog beter te ondersteunen bij het onderhouden en verbeteren van uw kwaliteitssysteem. Klik hier voor meer informatie