Diensten

Kwaliteit is elke dag uw werk een klein beetje beter doen. Limpens en Partners helpt u om dat te realiseren en aantoonbaar te maken. Uitgangspunt hierbij is dat het kwaliteitsmanagementsysteem geen last moet zijn voor de organisatie maar het perfecte hulpmiddel.

We hebben veel ervaring in het begeleiden van (zorg)organisaties bij het opzetten, onderhouden en verbeteren van hun kwaliteitsmanagementsysteem. We doen dit op verschillende manieren. Voor organisaties die nog helemaal moeten starten met het opbouwen van een kwaliteitsmanagementsysteem bieden we begeleidingstrajecten die tot de certificering leiden. We ondersteunen organisaties die reeds gecertificeerd zijn en die hun kwaliteit een nieuwe boost willen geven. Ook verzorgen we trainingen over de verschillende aspecten van kwaliteitsmanagement.
Waar nodig en gewenst, maken we hierbij gebruik van Q-link, de online applicatie voor kwaliteitsmanagement van onze partner LENS business software.

Wij hebben een resultaatgerichte aanpak, afgestemd op uw wensen. We communiceren helder en efficiƫnt. Daarbij geldt altijd: afspraak is afspraak.

Lees hier wat onze klanten vinden van onze aanpak.