Trainingen

Kwaliteitsfunctionaris en verbeterinstrumenten

Het doel van deze training is om u verder te ontwikkelen op het gebied van kwaliteit. Een kwaliteitssysteem opzetten doet u niet alleen. Hoe krijgt u hier uw collega’s in mee, hoe zorgt u voor een aantoonbare verbetercyclus en het praktisch en efficiënt inzetten van verbeterinstrumenten.

Doelgroep

Deze eendaagse training is bedoeld voor nieuwe en ervaren kwaliteitsfunctionarissen die zich graag verder willen ontwikkelen en inspiratie willen opdoen om de vertaalslag van theorie naar praktijk te maken.

Programma

Tijdens de training staat centraal wat een kwaliteitsmanagementsysteem is en welke verbeterinstrumenten ingezet kunnen worden. Wat komt hier allemaal bij kijken? Hoe zorg ik voor monitoring en borging van een aantoonbare verbetercyclus?

We bespreken dit aan de hand van theorie en praktijkoefeningen.

Thema’s die aan bod komen:

  • Welke normen zijn relevant (HKZ en ISO)
  • Verschillende verbeterinstrumenten zoals interne audits, beleidscyclus en prestatie-indicatoren, risicoanalyse, afwijkingen en corrigerende maatregelen
  • Uitvoeren en coördineren van verbetermaatregelen (continu verbeteren).

Effect en resultaat

De deelnemer heeft een visie ontwikkeld over kwaliteitsmanagement en over het belang van een goed functionerend systeem. Tevens is de deelnemer op de hoogte van de verschillende verbeterinstrumenten, hoe deze in te zetten om continu te verbeteren en hoe hij/zij het kwaliteitsdenken overdraagt aan het team.

Kosten

€ 300, – per persoon (excl. BTW). Als u met 2 of meer personen van dezelfde organisatie deelneemt, ontvangt u 10% korting. De kosten zijn inclusief trainingsmateriaal, koffie/thee en lunch.

Waar

Deze training wordt bij ons op kantoor in ‘s-Graveland gegeven. Tevens bieden wij de mogelijkheid om de training voor uw organisatie te verzorgen (op locatie of online) waarbij het programma op uw wensen wordt afgestemd.

Inschrijven

Bent u geïnteresseerd in deze training? Laat het ons weten via het inschrijfformulier en wij nemen dan contact met u op.